DADAŞ ŞAİR KİTAPLARINI İMZALIYOR

Erzurumlu şair Vural Engin ilk kitabı olan ”Madam Alis’in Merdivenleri”ni imzalıyor.

admin
admin
10 Temmuz 2016 Pazar 14:13
DADAŞ ŞAİR KİTAPLARINI İMZALIYOR
Erzurumlu şair Vural Engin ilk kitabı olan ”Madam Alis’in Merdivenleri”ni imzalıyor.
Şair, özellikle Tortum’da yapılmak istenen HES’lere karşı yazmış olduğu “Kavak Dalı” şiirine, çekmiş olduğu kliple dikkatleri üzerine toplamıştı. Öte yandan Vural Engin, yine memleketi olan Erzurum’da “Devlerin Aşkı” şiirine çektiği kliple de internette 4 milyondan fazla şiir severe ulaştı. Şair, hem ilk kitabı, hem de ilk şiir albümünün ismi “ Madam Alis’in Merdivenleri” şiirinde 1993 yılında mezun olduğu gazetecilik okulunda yaşadıklarını anlattı. Şair ayrıca Eylül ayında yayınlanacak olan ikinci albümünde ise Ahmet Kaya ve Cem Karaca şarkılarını okuyacak.
Vural Engin, Madam Alis’in Merdivenleri kitabı için imza günü düzenledi. İmza günü 15 Temmuz Cuma günü Vehip Atalay Kitap Sarayı’ında (Dadaş sineması yanı) saat 16:00- 18:00 arasında olacak. Şair Engin, tüm şiir severleri imza gününe davet etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.