10 BİN METRE KURDELE KULLANARAK SERGİ AÇTI

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Mehmet Kavukçu, 10 bin metre kurdele kullanarak “Kırmızı Çizgi” adını verdiği sergiyi açtı.

15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:23
10 BİN METRE KURDELE KULLANARAK SERGİ AÇTI
Doç. Dr. Kavukçu, Atatürk Üniversitesi resim galeri salonunu 10 bin metre kurdele kullanarak kırmızıya büründürdü. İlginç serginin açılışı rektör yardımcıları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Resim galeri salonunun tavanda zemine kadar şeritler halinde kırmızı kurdelelerle kaplandığını gören davetliler şaşırdı.

Sergi için yaklaşık 10 bin metre kurdele kullandığını ifade eden Doç. Dr. Mehmet Kavukçu, “Herkesin, her ülkenin, bir kırmızı çizgisi vardır. Serginin ana teması bu kırmızı çizgiyi sanatsal yönüyle düşündürmektir” dedi.

Serginin açılışı sonrasında davetliler kurdeleler arasından geçmekte güçlük çekerken, bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Öte yandan, Erzurum’da ilginç sergilere imza atan Doç. Dr. Mehmet Kavukçu, kışın da hurda otomobilleri eksi 35 derece soğukta dondurarak buzul haline dönüştürmüştü. 


Editör

Son Güncelleme: 15.05.2013 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.