Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer çalışmalarına hız verildi yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan dadaşlar Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde devam ediliyor yeni sezonda iyi bir takım kurulması için tüm imkanlarını seferber eden yönetim 2014-2015 sezona çok iyi bir başlangıç yapmak için kolları sıvayan yönetim transfer de hata yapmak istemiyor özellikle her fırsatta transfer konusunu eğinen yönetim yapacağı transferler hep yerin de olacak ve takıma yararlı olacak oyuncuların transfer yapmak istiyoruz.
Erzurum’a dönen Teknik Patron Taşkın Güngör, iddialı Yarım kalan işimi tamamlamak için geldim. Şehir olarak el ele verip, hedefe varacağız. Taraftarların artık yüzleri  gülsün  istiyoruz inanıyoruz ki yeni sezon da takımın yeni ismiyle iyi yerlere geleceğiz ve herkes Erzurumspor’un İsmini duyacak ve geri dönüşünü izleyecek.bu sezon yönetimle birlikte el birliğiyle bu takımı istediğimiz yerlere hep beraber getireceğiz   bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın bu şehire süper lig yakışır bizde elimizden gelen neyse fazlasını yapacağız bu takım için çünkü planlarımız hep O yönde hazırlıyoruz.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmene’de burada ona da çok görev düşüyor özellikle takımın isim konusunda taraftarı sevindiren Mehmet Sekmen ve sözünü tutan Başkan yeni sezonda da takım destek vermesi lazım. bir önce ki dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler döneminde bu takım çok sıkıntılar çekti  Herkes ellerini bu takımın üstünden çekti bu ama bu dönem böyle olmasın istemiyoruz herkes sahip çıkmalı bu takıma başka Erzurum yok inanın başka da Erzurumspor yok var gücümüzle çalışacağız bu takım bu sezon bu ligden çıkacaktır.
Taraftar konusunda sıkıntımız yok Allahın izniyle bu sezon taraftar desteğiyle bu işin üstesinden gelmiş olacağız çünkü bu taraftar her şeyin en güzeline layık hatırlarsanız sezonun son maçında Çorum spor maçında yeni bir rekor daha kırmıştık bu şehrin zaten taraftar sıkıntısı yok görevini en iyi  şekilde şehrimizi temsil ediyorlar. inşallah bu karanlık günlerimiz bu yeni sezon la birlikte aydınlanacaktır.dediğimiz gibi bu şehirde birlik ve beraberlik olduğu sürece kimse yıkamaz bu takımı Allahın izniyle bu ligden çıkanlar zaten hep yüzden kazandılar birlik ve beraber olunca her şey olur olmayacak hiç bir şey yoktur özlenen futbol geri gelsin artık istiyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre güncar 2014-06-18 12:51:35

kardeşim bu sezon da hiç bir şey olmayacak guya isim değiştiler başina da gıcınada büyük şehir var bu takım sadece erzurumspor olarak çıkması lazım dı yanlş yaptılar bence