YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJE

Erzurumlu 16-20 yaş grubundaki öğrencileri Ankara ve Konya heyecanı sardı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın projesi olan “Yüz Güler Yüz” projesi Pazar günü hayatiyete geçiyor.

22 Ocak 2013 Salı 12:23
YÜZLERİ GÜLDÜREN PROJE
Erzurum’un ilçelerinden tespit edilen 50 erkek öğrenci Pazar günü uçakla Ankara’ya oradan da hızlı trenle Konya’ya gönderilecek. Bu gezi dört gün sürecek. İkinci etapta ise 50 kız öğrenci Ankara ve Konya’ya gönderilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın projesi olan ‘Yüz Güler Yüz’ Projesi kapsamında 28 Ocak Pazar günü 50 öğrenci ilçelerden gelecek bu öğrencilerimizi aynı gün uçakla Ankara’ya göndereceğiz. Öğrencilerimiz Ankara’dan hızlı tirenle Konya’ya geçiş yapacak. Dört gün sürecek bu gezide öğrencilerimiz Ankara ve Konya’yı tanıma şansı bulacak. İkinci kafilede ise 50 kız öğrenci yer alacak. Bu gezi de 04-07 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek” dedi. 

Projenin Erzurum Koordinatörlüğünü Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz yapıyor. Proje kapsamında hiç uçağa binmemiş öğrenciler tercih edildi. Ayrıca geziye katılacak öğrenciler hızlı treni de tanımış olacak.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2013 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.