YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NE ADIM ADIM

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile KUDAKA yetkilileri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesini masaya yatırdı.

04 Aralık 2013 Çarşamba 15:27
YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ’NE ADIM ADIM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı(KUDAKA) Erzurum’a yapılacak olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni masaya yatırdı. Erzurum GHSİM Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen zirvede kamp merkezinin teknik alt yapısı ele alındı. Toplantıya Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, KUDAKA’dan Doç. Dr. Süleyman Toy, İnşaat Mühendisi Ozan Gündüz, Erzurum GHSİM İnşaat Yüksek Mühendisleri Serbülent Yaşar ve Yavuz Yaşa ile İnşaat Mühendisi Yakup Güngör katıldı.

GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANILACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Proje Koordinasyon Birimi kuruldu. Birimin koordinatörlüğünü Yavuz Yaşa üstlendi. Yaşa, birimde ilk icraat olarak tesislerde güneş enerjisinden yaralanmak ve tasarruf sağlamak için bir proje geliştirdiklerini söyledi. İnşaat Yüksek Mühendisi Yaşa, “Bu proje kapsamında KUDAKA ile birlikte güneş enerjisin sistemlerinden yararlanarak, elektrik enerjisi ve ısıtma suyu ile ilgili çalışmaların fizibilitesini yaptık” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.12.2013 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.