Valilik açıkladı: İşte ihraç sayısı...

​​​​​​​Valilik: Terör örgütleriyle iltisakı veya irtibatı olduğu tespit edilen kişilerin kamu görevlerinden uzaklaştırıldığı operasyonlarda Erzurum'da bugüne kadar bin 490 kişi kamudan ihraç edildi.

admin
admin
11 Mayıs 2017 Perşembe 22:48
Valilik açıkladı: İşte ihraç sayısı...

Erzurum'da terör örgütlerine yakınlığı tespit edilen kişilerin kamudan temizlenmesine yönelik yürütülen operasyonların aralıksız sürdüğü bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY, PKK/KCK gibi terör örgütlerine yakınlığı tespit edilen kişilerin kamudan temizlenmesine yönelik yürütülen operasyonların aralıksız devam ettiği belirtildi.

15 Temmuz sonrası terör örgütlerine kaşı ülke çapında başlatılan operasyonların tüm hızıyla sürdüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terör örgütleriyle iltisakı veya irtibatı olduğu tespit edilen kişilerin kamu görevlerinden uzaklaştırıldığı operasyonlarda Erzurum'da bugüne kadar bin 490 kişi kamudan ihraç edildi. Aralarında FETÖ terör örgütünün sözde imamlarının da bulunduğu 797 kişinin tutuklandığı Erzurum'da 734 kişi adli kontrol altında, 51 kişi de gözaltında bulunuyor. Operasyonlarda gözaltına alınan 172 kişi ise serbest bırakıldı."

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2017 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.