VALİ ÖZTÜRK, İLKÖĞRETİM OKULUNDA SÜT DAĞITTI

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ile birlikte Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde bulunan 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda çocuklara süt dağıttı.

13 Şubat 2013 Çarşamba 17:40
VALİ ÖZTÜRK, İLKÖĞRETİM OKULUNDA SÜT DAĞITTI
Erzurum’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen “Okul Sütü” projesi kapsamında 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda çocuklara süt dağıtımı yapıldı. Süt dağıtım programına Vali Öztürk, Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Aziziye Kaymakamı Tugay Ünsal, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve İl Halk Sağlık Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya katıldı. Vali Öztürk ve beraberindekiler sütün önemine değinerek çocuklara süt dağıtımını gerçekleştirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilge, Erzurum genelinde tüm ilköğretim okullarında süt dağıtımına başlandığını ifade ederek, “Üç bakanlığın ortaklaşa yürüttüğü okullarda süt dağıtımı programı kapsamında tüm okullarda 11 Şubat 2013 tarihinden itibaren haftanın 3 günü süt dağıtımı yapılıyor. Süt dağıtılacak günler Pazartesi, Çarşamba, ve Cuma günleri. Erzurum’da sütün dağıtılacağı öğrenci sayısı 71 bin, sütün dağıtılacağı okul sayısı da 862, dağıtılacak gün sayısı da 48 gün” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.02.2013 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.