VALI ALTIPARMAK ÇAT’TA

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Çat İlçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

20 Kasım 2013 Çarşamba 21:52
VALI ALTIPARMAK ÇAT’TA
Göreve başlamasının ardından başlattığı ilçe gezilerine devam eden Vali Altıparmak sabah beraberinde birçok kurum ve kuruluş müdürü ile birlikte Çat’a gitti. Burada İlçe Kaymakamı Doğan Dinç ve İlçe Müdürleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak Kaymakam Dinç ile makamında bir süre görüştü.
Daha sonra toplantı salonuna giderek mahalle ve köy muhtarları ile ilçe müdürleriyle bir toplantı yapan Vali Altıparmak muhtarların dile getirdiği sorunları beraberinde bulunan il müdürlerine aktararak çözümü için gerekli talimatları verdi. Toplantının açılış bölümünde konuşan Vali Altıparmak iyi bir yönetim anlayışıyla birlikte devletin, milletin zenginleştiğini, bunun da Erzurum’a, Çat’a yansıdığını söyledi. Çat’ta inanılmaz çalışmaların yürütüldüğünü kaydeden Vali Altıparmak altyapı çalışmalarının yanısıra sosyal hizmetlerde ve sosyal yardımlaşmada da her türlü ihtiyacın karşılandığını dile getirdi. İlçede kütüphane olmamasını büyük bir eksiklik olarak değerlendiren Vali Altıparmak: “Gelecek nesilleri düşünüyorsak mutlaka kütüphaneler kurmamız lazım. İlçelerimizin yanısıra köylerimizde de kütüphaneler olması lazım” dedi.
Kaymakamlığın ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik hayata geçirdiği Çanakkale Gezisini oldukça anlamlı bulan Vali Altıparmak aynı zamanda Erzurum Tabyalarının da mutlaka gezdirilmesini istedi. Vali Altıparmak muhtarlardan düzenlenecek olan toplu bir Tabyalar gezisine eşleri ve çocuklarıyla birlikte iştirak etmelerini ve tabyaları gezip görmelerini de istedi.
Kendisinden söz isteyen bütün muhtarları dinleyen Vali Altıparmak toplantının sonunda Kaymakamlık bahçesine ağaç dikerek muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2013 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.