TYB VALİ ALTIPARMAK’A KİTAP HEDİYE ETTİ, OKUMAYA DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 17:45
TYB VALİ ALTIPARMAK’A KİTAP HEDİYE ETTİ, OKUMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Ziyaret esnasında dernek çalışmaları ile ilgili bilgi veren İspirli; TYB Erzurum Şubesi’nin faaliyetlerini anlattı.
Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri de olan Ömer Özden, Ekrem Karadişoğulları, Yaşar Genç, Murat Ertaş ve Harun Kazan’ın kitaplarından oluşan seti Vali Altıparmak’a takdim eden İspirli; plaket yerine kitap vererek kitaba ve okumaya dikkat çekmek istediklerini dile getirdi.
Vali Altıparmak ise Erzurum’un bir kültür ve sanat merkezi olduğunu, sadece kendi nüfusuna değil; etrafındaki şehirlerle birlikte yaklaşık dört milyonluk bir nüfusa hitap ettiğini belirterek; şehrin kitap fuarı ve benzeri kültürel faaliyetlere öncülük etmesi gerektiğini söyledi.
Görev yaptığı illerden örnekler veren Vali Altıparmak; “Erzurum, taşıdığı kültürel ve tarihi mirası gelecek nesillere aktarırken biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Erzurum’a en iyi hizmeti sunmak için ildeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve STK’larla koordineli bir şekilde çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.10.2013 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.