TÜRK FUTBOLUNUN ACI KAYBI

Fenerbahçe'nin eski Milli futbolcusu Selçuk Yula geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybetti. Selçuk Yula jübilesini Erzurumspor ile yapmıştı.

06 Ağustos 2013 Salı 10:45
TÜRK FUTBOLUNUN ACI KAYBI
Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu Selçuk Yula, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
Efsanevi futbolcunun, kalp krizi geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.1959 yılında Ankara'da dünyaya gelen Selçuk Yula, futbola Şekerspor altyapısında başladı. 1979 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Yula, 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1982-1983 sezonunda ise 19 golle, gol kralı oldu. 1979–1986 yılları arasında Fenerbahçe formasıyla toplam 134 gol atan Yula, 1986-1987 sezonunda Almanya Bundesliga takımlarından Blau Weiss Berlin takımında oynadı. 1987-1991 yılları arasında ise Sarıyer'e transfer olan Selçuk Yula, Galatasaray'da 1 sezon oynadıktan sonra futbola veda etti. Yula, ay-yıldızlı formayı da 14 kez giyerken, mili formayla 3 kez kaptan olarak sahaya çıktı. Aktif sporculuk hayatına son vermesinin ardından spor yorumculuğu yapmaya başlayan Selçuk Yula, evli ve 1 kız çocuğu babasıydı.
FENERBAHÇE’DEN ESKİ FUTBOLCUSU YULA İÇİN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Fenerbahçemizin ve Milli Takımın eski futbolcularından Selçuk Yula'yu bugün sabah saatlerinde kaybettik. Kalp krizi sonucu bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Selçuk Yula 54 yaşındaydı. Merhuma Allah'tan rahmet, Ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz” denildi.

ERZURUMSPOR MAÇINDA JUBİLE YAPTI
Jübilesini, aktif sporculuk yaşamına ara verdikten bir süre sonra Erzurumspor ile yapılan özel bir maçta Fenerbahçe forması ile yaptı. Gazete ve televizyonlarda spor yorumculuğu da yapan Yula evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Editör

Son Güncelleme: 06.08.2013 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.