TÜP BOMBA GİBİ PATLADI: 6 YARALI

Erzurum'un Yunus Emre Mahallesi Yeşilçam Sokak 10 numaralı iki katlı binanın üst katındaki evin mutfak kısmında mutfak tüpü patladı.

26 Mart 2013 Salı 01:44
TÜP BOMBA GİBİ PATLADI: 6 YARALI
Patlamada 2'si kadın 4'ü çocuk 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar komşular tarafından Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Yeşilçam Sokak'ta saat 24.00 sularında büyük bir patlama yaşandı. Patlama büyük panik ve korkuya neden oldu. İki katlı evin üst katında yaşanan patlama nedeniyle evin ön cephe kısmı tamamen yıkıldı. Patlamanın etkisiyle evin içindeki eşyalar sokağa saçıldı. Çevredeki evlerin pencereleri patlamanın etkisiyle kırıldı. Olay yerine çok sayıda ambülans, itfaiye ve sivil savunma arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Görgü tanıkları büyük bir patlama ile uyandıklarını ifade etti. Patlamanın yaşandığı binanın içiresinden 2'si kadın 6 kişiyi yaralı olarak çıkarttıklarını belirten görgü tanıkları patlamaya mutfak tüpünün neden olduğunu ileri sürdü.
Olay yerine gelen terörle mücadele ve bomla ekipleri patlamanın kesin nedeniyle ilgili araştırma yaptı. Komşuları patlamanın meyda geldiği evdekilerin mahalleye yeni taşındığını ve yaralıların kimliklerinin de kesin olarak bilmediklerini ifade ettiler.
Valilik Kriz Merkezi patlamada 2'si kadın 4'ü çocuk toplam 6 kişinin yaralandığını açıkladı.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2013 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.