TERÖRLE MÜCADELE ETMELİYİZ

Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, her gün gerçekleşen terör saldırılarına artık tahammül edilemediğini bunu çözümünün ise teröristler ile mücadele edip ve sonuna kadar gidilmesi olduğunu söyledi.

27 Eylül 2012 Perşembe 17:18
TERÖRLE MÜCADELE ETMELİYİZ

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, "Gün geçmiyor ki yeni bir saldırı ve şehitlerimizin acı haberleri ile uyanmayalım, ne acıdır ki vatan evlatları sayıları artarak şahadet şerbetini içerken diğer taraftan terör örgütünün mecliste ki kuklalarının pervazsız açıklamaları, acımızı derinleştirmekte tahammül sınırlarımızı zorlayıp nefretimizi katlamaktadır" dedi. Kırmacı, şöyle konuştu:
"On askerimizin şehit olup yetmiş askerimizin de yaralandığı Bingöl Karlıova’ ya devletin imkânlarını kullanıp makam araçları ile gidenler. Mehmetçiğimize baş sağlığı dileyip geçmiş olsun temennisin de bulunmak yerine devletin bekasına ve milletin birliğine göz dikmiş kişilerin resimlerinin önün de devletimizin ve milletimizin birliğini tehdit etme hadsizliğinde olma noktasına gelmişlerdir. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki; eli kanlı terörist ile ancak ve ancak mücadele edilir ve gereken ne ise sonuna kadar yapılır. Bu uğur da hiç kimse kalmasa bile Ülkücüler dün nasıl vatan hainlerinin karşısın da siper oldu ise bugünde aynı inanç ve kararlılık ile mücadelesini sürdürecektir. Bir ipte oynayan iki cambaz misali iktidar yetkilileri üzerinden yönelttiğiniz bu sözler aslında bu milletin değerlerine ve geçmişine ne kadar uzak olduğunuzu göstermektedir. Din bağı, kan bağı ve aile bağı ile bin yıldır yoğrulmuş bu millet sizin mesnetsiz oyunlarınıza gelmeyecek, ayrıştırma politikalarınız asla sonuç vermeyecektir. Unutmayın ki kardeş olmuş, bir olmuş, diri olmuş Türk Milletinin kudretinin ulaştığı yerlere sizin gibilerin hayalleri bile erişemez. Dileriz ki gerçekler görüp bu hain oyunlara son verilir. Dileriz ki bu milletin temel dinamikleri ile oynanmaz. Dileriz ki aynı kıbleye dönen, aynı acıya üzülüp, mutluluğa sevinen bu insanların arasına fitne sokmaktan vazgeçilir."

 

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2012 18:59
Anahtar Kelimeler:
Ülkü Ocakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.