“TEKRAR OKULLU OLDUK” PROJESİ ERZURUM’DA BAŞLADI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, ildeki kamu kurumlarının katılımı ile “Tekrar Okullu Olduk” projesi başlatıldı.

13 Kasım 2013 Çarşamba 18:57
“TEKRAR OKULLU OLDUK” PROJESİ ERZURUM’DA BAŞLADI
Proje ile Erzurum merkez ve çevre ilçelerdeki İlkokullar,  Ortaokullar, Meslek Liseleri ve İmam Hatip Liselerinin çeşitli kamu kuruluşları aracılığı ile ihtiyaçlarının karşılanması, yardıma muhtaç öğrencilere destek olunması, Okul Aile Birlikleri ile işbirliği yapmaları amaçlanıyor.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın geçtiğimiz ay kurum müdürleri ile yaptığı kahvaltıda ele alınan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce çalışması yapılan proje çerçevesinde 26 kamu kurumu 50 okul ile eşleştirildi. Kamu Kurum ve Kuruluşları ile personelleri imkanları çerçevesinde eşleştirildikleri okulların gerek fiziki, gerekse eğitim öğretim şartlarını iyileştirmeye çalışacaklar. Bu uygulama ilçelere de hayata geçirilecek. Ayrıca Sivil Tolum Kuruluşları da bu projeye dahil edilmeye çalışılacak.
“PROJE İLE İLDEKİ TÜM KAMU KURUMLARI DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAKLARDIR”
Projeyi hayata geçiren Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak bu çalışmanın devamlılığının sağlanmasını istedi. Vali Altıparmak: “Kamu kurumlarının eğitim öğretim yuvalarına yapacakları katkı, kurumların ve bireylerin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacaktır. Böylelikle bu proje ile sadece ilimizdeki okulların ihtiyaçları giderilmiş olmayacak, aynı zamanda ildeki tüm kamu kurumları dayanışma içinde olacaklardır” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2013 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.