TEAKWONDOCU MİNİKLER KUŞLARA SAHİP ÇIKTI

Erzurum'un Oltu ilçesindeki teakwondocu minikler kara kış şartlarında doğada yaşayan kuşları unutmadı.

31 Ocak 2013 Perşembe 11:04
TEAKWONDOCU MİNİKLER KUŞLARA SAHİP ÇIKTI
Evlerinde kahvaltıda yedikleri simitleri ve dışarıdan aldıkları yemleri doğada uygun yerlere bırakan teakwondocular, kurak geçen yaz aylarında da doğaya su bırakmıştı. 

Teakwondo Antrenörü Sıtkı Toksoy önderliğinde karla kaplı doğaya ellerindeki yiyecek ve yemleri bırakan minik sporcular, organizasyondan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Antrenör Toksoy ise amaçlarının sporcularına bu duyarlılığı aşılamak olduğunu söyledi.

Soğuk ve karla kaplı zeminde doğal yaşamını sürdürmeye çalışan yabani kuşlara da sahip çıkılması gerektiğini aktaran Toksoy, “Çevremizdeki yaban hayatına bir nebze katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Soğuk geçen bu günlerde doğadaki kuşlara sahip çıkmak gerekiyor. Bunlarda bizim gibi doğanın ve hayatın bir parçası. Çocuklarımızın bu duyarlılığı kazanmaları çok önemli” şeklinde konuştu.

Daha sonra ellerinde poşetlerle getirdikleri yiyecek ve yemleri doğaya bırakan minik sporcular, yapmış oldukları duyarlı hareketin mutluluğunu yaşadılar.

Editör

Son Güncelleme: 31.01.2013 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.