ŞENYURT MERKEZ CAMİSİ AÇILDI

Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde bulunan Merkez Camisi yapılan restorasyonun ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı.

25 Ekim 2013 Cuma 19:15
ŞENYURT MERKEZ CAMİSİ AÇILDI
Açılış merasimine Torum Kaymakamı Halit Mengi, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Şenyurt Belediye Başkanı Ali Anlar, İlçe Müftüsü Celal Büyük, Şenyurt beldesinde bulunan camii görevlileri ve birçok vatandaş katıldı.

Program Pehlivanlı Derekapı camisi imam hatibi Fatih Derdiyok’un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan Tortum Müftüsü Celal Büyük, camilerin önemine dikkat çekerek, "Camilerimiz birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergeleridir. Tevhit dini olan İslam, müntesiplerinin de birliğine ve beraberliğine büyük önem vermektedir. Bunun yeri de camilerimizdir. Bu sebeple bu caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Programa katılan hafızların Kur'an-i Kerim tilavetleri ve ilahi-kaside sunumlarının ardından program, Cuma namazının kılınması ve yapılan dua ile son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 25.10.2013 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.