Rasim Fırat adaylığını açıkladı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanlığı seçimi 6 Mayıs Pazar günü yapılacak.

admin
admin
01 Mayıs 2018 Salı 14:44
Rasim Fırat adaylığını açıkladı

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat seçimde aday olacağını açıkladı.

Bütün esnaf odalarının başkanlarıyla ayrı ayrı görüştüğünü ifade eden Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, bir dönem daha görev yapmak istediğini söyledi.

Fırat, ”Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin seçimi 6 Mayıs Pazar günü yapılacak. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Bütün esnaf odalarımızın başkanlarıyla ayrı ayrı görüştüm. Tenkit edenler ve taktir edenler oluyor, biz hepsine saygılıyız. Ben 16 yıldır Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlık görevini yürütüyorum. Bir dönem daha delege kardeşlerimizden görev istiyoruz. Yönetim, denetim ve disiplin kurulumuzla beraber çalışmak istiyoruz. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Son yıllarda belki çok iyi projeler çıkarmadık, bununda farkındayız, ama bundan sonra daha iyi çalışmalar yapacağız. Birliğimizin birinci amacı esnafımıza eğitim vermektir. Eğitim seminerleri düzenlemektir. Esnaf sanatkârlarımızı, eğitim semineri vermek ve bilinçlendirmektir. Malumunuz tüketim toplumuyuz. Özellikle hizmet sektöründe eğitimlere önem vereceğiz. Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı 39 odamız var. Bu odalarımızın birinin 11, birinin 9 delegesi var. Diğer odalarımızın tümünün 7’şer delegesi var. Dolayısıyla 287 delegemiz oy kıllanacak. Yapılacak olan seçimimize herkesin katılacağına inanıyorum. İnşallah sağlıklı güzel bir seçim yapacağız.“ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2018 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.