PMYO’DAN AYDEMİR'E ZİYARET

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ERZURUM Gazetesi’ni ziyaret etti.

28 Şubat 2013 Perşembe 22:16
PMYO’DAN AYDEMİR'E ZİYARET
Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü Abdullah Şahin ve beraberindeki Okul Yöneticileri Mehmet Akif Uslu, Ulur Kün ve Zafer Ketenci ERZURUM Gazetesi’ni ziyaret ederek, okulun işlevi, fonksiyonları ve eğitim başarısını paylaştılar.
PMYO FARKI
ERZURUM Gazetesi Köşe Yazarı Bünyamin Aydemir’in de konuk olarak bulunduğu ziyarette, Tarihi 1909 yılına kadar uzanan Türkiye’nin en tarihi Polis Okullarından  olan PMYO’nun, Erzurum’da mesleki eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de önemli bir vizyon oluşturduğu vurgulandı. Panelleri, konferanslarıyla il gündemine gelen ve mesleki Yüksek öğretimde ufuk oluşturan PMYO’nun sosyal sorumluluk bazında da katıldığı ve öncü olduğu faaliyetlerle, Erzurum’da bir farkındalık oluşturduğu kaydedildi.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.