PKK YANDAŞLARI ERZURUM’U KARIŞTIRIYOR

Erzurum’da Barış ve Demokrasi (BDP) tarafından düzenlenen Nevruz kutlamaları sonrasında olaylar çıktı. Nevruz sonrasında yürüyüşe geçen grup taş ve sopalarla polis araçları ve vatandaşlara saldırdı.

20 Mart 2014 Perşembe 15:54
PKK YANDAŞLARI ERZURUM’U KARIŞTIRIYOR
Erzurum'da BDP'nin düzenlediği nevruz kutlamaları sonrası bir grup, Mahallebaşı semtinde kepenk kapatmayan işyeri sahibini dövdü.
Erzurum'da BDP'lilerin Nevruz etkinlikleri merkez Palandöken ilçesindeki Kazım Yurdalan Mahallesinde saat 10.00'da başladı. Sırtlarına astıkları Abdullah Öcalan posteri ve BDP bayraklarıyla alana gelen yaklaşık bin kişi yaktıkları ateşin üzerinden atladı. Daha sonra çalınan müzik eşliğinde halay çeken grup saat 13.30'da etkinliğe son verdi.
KUTLAMA SONRASI ORTALIK KARIŞTI
Yürüyerek ve araç konvoyuyla Mahallebaşı Semtine gelen grup yolda bekleyen polislere ve akrep adlı araçlara taş attı. Kalabalık grup Mahallebaşı semtinde kepenk indirmeyen bir dükkanı taşladı.
İŞ YERİ SAHİBİNİ DÖVDÜLER
Olaya tepki gösteren ve kimliği belirlenemeyen iş yeri sahibini ise dövdüler. Ağzı, burnu kan içinde kalan dükkan sahibi hastaneye kaldırılınca, gruptan bir kişi dükkanın kepengini indirdi.

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2014 20:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPKKBDPPolisNevruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜNSAL 2014-03-21 09:03:45

erzurum bunu hakediyor demi oy verin akp ye siz bunlar evinize kadar gelir merak etmeyim