PALANDÖKEN’DE KAR RAFTİNGLİ KAYAK SEZONU AÇILDI

Palandöken’de 2013-2014 kayak sezonu Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın katılımıyla kar raftingi yapılarak açıldı.

14 Aralık 2013 Cumartesi 14:56
PALANDÖKEN’DE KAR RAFTİNGLİ KAYAK SEZONU AÇILDI
Kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı Erzurum Palandöken’de kayak sezonu, düzenlenen törenle start aldı. Dedeman Oteli önünde düzenlenen törene, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, otel işletmecileri ve kayak severler katıldı.

Atlı kızağa binerek alana gelen Vali Altıparmak, küçük çocuklardan oluşan kayakçıları selamladı. Burada bir açıklama yapan Vali Altıparmak, “2013-2014 kayak sezonunu açmış bulunuyoruz. Palandöken, Türkiye’nin sayılı kayak merkezlerinden biri. Kış turizmine çok önem veriyoruz. Palandöken’de bu sene kayağın yanı sıra çok farklı etkinliklere yer vereceğiz. Kar raftingi ve atlı kızak bunlardan biri olacak” dedi.

Ardından kar raftingi gösterisi gerçekleşti. Dedeman pistinden aşağıya doğru bot üzerinde kar raftingi yapan sporcular, Vali Altıparmak ve katılımcıları küreklerini havaya kaldırarak selamladılar.

Öte yandan kayak sezonunun açılmasıyla birlikte pistlere akın eden kayak severler renkli görüntüler oluşturdu.

Editör

Son Güncelleme: 14.12.2013 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.