PALANDÖKEN’DE KAR KALINLIĞI 10 SANTİMETREYE ULAŞTI

Erzurum’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olmaya devam ediyor.

28 Kasım 2013 Perşembe 13:17
PALANDÖKEN’DE KAR KALINLIĞI 10 SANTİMETREYE ULAŞTI
Kar kalınlığının 10 santimetreye kadar yükseldiği Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak sezonu hazırlıkları da start aldı. 

Hava sıcaklıklarının eksi 8 dereceye kadar düştüğü Erzurum’da soğuk hava beraberinde kar yağışını da getirdi. Kent merkezinde yağmur şeklinde etkili olan yağış yüksek kesimlerde kar şeklinde kendini gösterdi. Palandöken Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaşırken, işletmelerde kayak sezonunu açmak için hazırlıklara başladı. Palandöken yaylasında etkili olan kar yağışı yayladaki hayvan sürülerini de olumsuz yönde etkiledi.

Kar yağışı sonrası Palandöken Kayak Merkezi'ne giden bazı sürücüler karlı yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, kar yağışı en fazla kayak merkezindeki işletmeleri sevindirdi. Yılbaşı öncesi sezonu açmaya hazırlanan işletmeciler, kayak sezonunu açmak için kar beklediklerini dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 28.11.2013 13:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.