PALANDÖKEN'DE HASTA VE YAKINLARINA SAHURDA AÇIK BÜFE İKRAM

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Palandöken Devlet Hastanesi; idarecileri,personeli, hasta ve hasta yakınları hastane yemekhanesinde ve hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

22 Temmuz 2013 Pazartesi 17:33
PALANDÖKEN'DE HASTA VE YAKINLARINA SAHURDA AÇIK BÜFE İKRAM
Palandöken Devlet Hastanesi yöneticisi ve başhekimi Op.Dr. Zülküf Kaya Palandöken devlet hastanesi olarak hastaların sadece sağlık problemleri ile ilgilenmediklerini "Onlarla bir masanın etrafında oturup yemek yiyebilmek çay içebilmek ve onları dinlemek oldukça güzel bir duygu" dedi.

Başhekim Zülküf Kaya "bu sene hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına açık büfe sahur hizmetide başlattık.

Oruç tutan hasta yakınları yemekhanemize gelerek diledikleri gibi açık büfemizden faydalanıp yemeklerini yiyip daha sonra kendilerine sunulan çay hizmetinden faydalanabiliyorlar.

Sağlanan sahur imkanı nedeniyle Palandöken Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür eden hasta yakınları sağ olsunlar sağlanan bu imkanla önceden belirlenmiş herhangi bir menüye mecbur tutulmadan istediğimiz gibi yiyeceğimizi seçebiliyoruz. Bu sayede rahat bir şekilde oruç ibadetimizi de yerine getiriyoruz” dediler.

Başhekim Zülküf Kaya Amacımız elimizden geldiğince insanlara el uzatmak, yardımlaşmak ve bir arada olabilmek diyerek hasta ve hasta yakınlarına sunulacak sosyal imkanların palandöken devlet hastanesinde kapsamının ileriki dönemlerde daha genişleyeceğini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 22.07.2013 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.