PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞI YENİ YERİNDE

Palandöken Kaymakamlığı kurulduğu 2008 yılından itibaren hizmet vermekte olduğu bina içinde yer değişikliği yaptı.

25 Aralık 2013 Çarşamba 09:29
PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞI YENİ YERİNDE
2008 yılında kuruluşu ile birlikte daha önce Adliye Sarayı olarak kullanılmakta olan binanın birinci ve ikinci katında hizmet veren Palandöken Kaymakamlığı, Aralık ayından itibaren Valilik Binasında çalışmalarını sürdürüyor.

Valilik Makamının yaptığı yer değişikliği nedeni ile gerçekleşen geçiş sonucu Kaymakamlık Makamı daha önce Valilik Makamı olarak kullanılan yerde konumlanırken Vali Yardımcılarına ait odalarda ise İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Basın ve Proje Bürosu hizmet vermeye başladı. Eski Valilik binası birinci katına ise Tüketici Hakem Heyeti alındı.

İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Mal Müdürlüğü halen mevcut yerlerinde hizmet vermeye devam etmekteler. Söz konusu birimler de en kısa sürede Eski Valilik binasındaki yeni yerlerine taşınacak.

Editör

Son Güncelleme: 25.12.2013 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2013-12-25 16:47:57

ben şunu sormak istiyorum sayın valime palandöken kaymakamlığı kendi ilçe sınırları içerisinde olması gerekir mi gerekmez mi? o zaman yakutiye kaymakamlığıda aziziyede olsun aziziye kaymakamlığıda palandökende vatandaş böylelikle daha rahat işini görmüş olur..