PALANDÖKEN, GENÇLERLE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

"Daha yeşil bir Palandöken " amacıyla çalışmalarını sürdüren Palandöken Belediyesi, Çocuklarla ve Gençlerle ağaç diktiği kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

14 Mayıs 2013 Salı 16:46
PALANDÖKEN, GENÇLERLE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU
Palandöken 'daki parklara, cadde ve sokaklara çok sayıda sarıçam, mavi ladin, akasya, huş, salkım söğüt, süs eriği, süs elması, sarkık dut, ak ağaç, ardıç, leylak, kar topu, berberis cinsinden birçok ağacı dikimi gerçekleştirdi. 

Palandöken Belediyesi ile Atatürk Üniversitesi Kazımkarabekir Eğitim Fakültesi öğrencileriyle birlikte Yukarı Köşk Mahallesin de bulunan Köşk Parkına fidan dikti. Belediyeni organizesin de gerçekleşen fidan dikimin de Türkiye’nin farklı kentlerinden gelip öğrenim görmeye Atatürk Üniversitesi Kazımkarabekir Eğitim Fakültesi öğrenciler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ederek şöyle konuştular,“Başkanımızı ziyarete gittiğimizde özellikle bizlere, gençlere değer vermesi, bizim taleplerimiz ve ihtiyaçlarımız noktasında bizlere yardımcı olması bizim açımızdan çok iyi. Palandöken’deki çalışmalarını da izliyoruz, görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Belediye Başkanımız Orhan Bulutları çok başarılı buluyoruz. Bize her zaman kapısını açan Belediye Başkanımızı bizler de okulumuza her zaman bekliyoruz. Kısıtlı imkanlara rağmen ve elinde olan imkanlar dahilinde verilebilecek en iyi hizmeti veriyor ve başarılı da oluyor. Yalnızca öğrencilere değil Palandöken geneline hitap eden bir Başkan. Başkanımızın katkılarını her zaman yanımızda hissediyoruz. Belediye Başkanımıza çevreye ve yeşile verdiği önemden dolayı ve bizleri de bu çalışmalara dahil ettiği için çok teşekkür ediyoruz ” diye konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2013 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.