PALANDÖKEN BELEDİYESİ, CADDE VE SOKAKLARI YIKIYOR

Palandöken Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünden oluşan 150 kişilik ekiple ilçe genelinde cadde ve sokakları temizleme ve tazyikli suyla yıkama çalışması devam ediyor.

08 Nisan 2013 Pazartesi 12:12
PALANDÖKEN BELEDİYESİ, CADDE VE SOKAKLARI YIKIYOR
Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Palandökenin cadde ve sokaklarını basınçlı suyla yıkıyor. Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yıkanan sokaklar tozdan ve çamurdan arındırıldığı gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor. Belediye ekipleri en son olarak Osman Bektaş Mahallesi ve Kayakyolu çevresin de yıkama çalışması yaptı.

Ağır kış sezonunun ardından vatandaşı toz, çamurdan uzak temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalıştıklarını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Şehrimizin temiz görünmesi bakımından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz 150 kişilik ekibiyle yoğun çaba gösteriyor. İlçemizin genelinde belediyemizin sorumluluğun da olan ana arterler, cadde ve sokaklar sürekli tazyikli suyla yıkanıyor. Bu kapsamda en son Osman Bektaş Mahallesi ve Kayakyolu çevresin de temizlik çalışması yapılarak ardından basınçlı suyla yıkandı. Bu yöndeki genel temizlik çalışmalarımız Nisan ayını sonuna kadar devam edecek. Temizlik çalışmaları kapsamın da yaşanabilecek sıkıntıları vatandaşlarımız mutlaka belediyemize bildirmelerini istiyorum” dedi.

Yapılan temizlik çalışmaların dan son derece memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2013 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.