OLTU’DA KIZ YURDUNUN BAHÇESİ YANDI

Erzurum’un Oltu ilçesinde kız öğrenci yurdunun bahçesinde çıkan yangında kamelyalar ve ağaçlar yanarak kül oldu.

14 Temmuz 2013 Pazar 12:56
OLTU’DA KIZ YURDUNUN BAHÇESİ YANDI
Olu ilçe merkezinde bulunan Yusuf Ziya Bey Kız Öğrenci Yurdu'nun bahçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ahşap kamelyalar ile çam ve kavak ağaçları henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Yangının fark edilmesi üzerine durum itfaiye ile okul müdürü Kağap Erdoğan’a haber verildi. Oltu Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrasında yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.
Okul müdürü Kağap Erdoğan, yangının elektrik kontağından ya da çocuklar tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını belirtti.
Bazı vatandaşlarda okulda bekçi neden bulundurulmadığına tepki göstererek kamu kurum binalarının korunması gerektiğini söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 14.07.2013 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.