OKULLARDA KIYAFET MUAMMASI

2013-1014 eğitim öğretim yılının başlamasına bir hafta kala okullarda forma giyilip giyilmeyeceği konusunun henüz netlik kazanmaması velileri zor durumda bırakıyor.

07 Eylül 2013 Cumartesi 17:09
OKULLARDA KIYAFET MUAMMASI
Geçtiğimiz yıl okullarda başlatılan serbest kıyafet uygulamasının bu yıl devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir karar açıklanmazken, veliler bazı okulların serbest kıyafet uygulamasından forma uygulamasına geçileceğini bildirmesi öğrencileri olduğu kadar velileri de olumsuz yönde etkiledi. Öğrencilerin forması için alış veriş merkezlerine giden veliler birçok okulun formaya geçmesine rağmen formaların piyasada bulunmadığını görürken, forma satıcıları da okul idarelerinin kararsızlığı yüzünden forma imalatının yapılamadığını dile getiriyorlar. Veliler Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarelerinin bu konuda acil olarak açıklama yapmasını beklediklerini dile getirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 07.09.2013 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.