ÖĞRETMENE UCUZ YEMEK

Milli Eğitim çalışanları Öğretmenevinde bundan sonra 1 yıl süreyle 3,5TL’ye ucuz fiyata yemek yiyebilecekler.

27 Mart 2013 Çarşamba 18:12
ÖĞRETMENE UCUZ YEMEK
Öğretmenevi ile Eğitim -Bir-Sen arasında yapılan protokol kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 200 memur yemek konusunda mutlu sona ulaştı.

Eğitim -Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Zinnur Şimşek, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim -Bir-Sen Erzurum Şubesi arasında protokol imzalandığını Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 200 memurun mutlu sona ulaştığını yoğun mücadeleden sonra yemek haklarını geri kazandıklarını söyledi. Şimşek, “İki yıldan beri Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 200 memur arkadaşımız Öğretmenevinde rayiç fiyatının dışında yemek yiyordular yemek hakları ellerinden alınmıştı. Eğitim -Bir-Sen Erzurum Şubesi olarak biz bu konuya el koyduk. Yoğun mücadeleden sonra Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile sendikamız arasında imzalanan protokol kapsamında artık memur çalışanları ücretin yarısını Milli Eğitim Bakanlığı karşılamak suretiyle tüm memur çalışan arkadaşlarımız öğretmenevinde 3 kap yemeği 3,5TL’ye yemek yiyebilecekler . Eğitim -Bir-Sen Erzurum Şubesi olarak bu konuda mutlu olduğumuzu beyan ediyoruz. Bunun sağlanmasında emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğüne Öğretmenevi Müdürlüğümüze ve şube müdürlüklerimize teşekkür ediyoruz.” dedi

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2013 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.