O cenazedeydim!

Kadıköy'de Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan maçı izledikten sonra metobüsle evine dönerken Edirnekapı'da bıçaklı saldırıya uğrayan F.Bahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın cenaze törenindeydim bugün..

13 Mayıs 2013 Pazartesi 21:34
O cenazedeydim!
Kadıköy'de Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan maçı izledikten sonra metobüsle evine dönerken Edirnekapı'da bıçaklı saldırıya uğrayan F.Bahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın cenaze törenindeydim bugün..
Dün gece yaşanan elim olay sonrasında hayatını kaybeden genç taraftarın cenaze töreninde tam bir hüzün vardı. İkindi namazı müteakiben kılınacak namaz sonrası cenasezi kaldırılacak olan Burak Yıldırım için çok sayıda kişi, G.Osmanpaşa Merkez Camii'ndeydi. Gerek F.Bahçe'den ve gerekse G.Saray'dan hiç bir yöneticinin olmadığı cenaze namazında, özellikle F.Bahçe formalıların da olmaması dikkat çekti. Cenaze törenşnde gördüm ki G.Osmanpaşa'da sevilen bir genç Burak ve bu son yolculuğnda yüzlerce arkadaşı, talihsiz taraftarı yalnız bırakmamış. Polisin de sıkı güvenlik tedbiri aldığı cenaze töreninde, taraftar için gözyaşları sel oldu. Ailesi ve yakın akrabaları, uzun süre Burak'ın tabutunun yanından ayrılmazken, bazılarının bayıldığı görüldü. Cami avlusuna sığmayan cemaatın büyük bölümü de, namazı cami dışında ki sokakta kıldı. Bir G.Saray taraftarı olarak F.Bahçeli bir gencin hem de G.Saraylı biri tarafından sebebi ne olursa olsun hunharca katledilmesi, kabul edilebilir değil. Her ne kadar faillerden birine ulaşıldığı bilgisi gelmiş ve bu anlamda yürekler biraz da soğumuş olsa bile, futbol fanatizminin geldiği nokta, beni de derinden etkiledi. Askerlik için gün sayan bir gencin geride bıraktığı acı, sanıyorum yakınları tarafından daha da iyi anlaşılmaktadır. Cenaze namazını kılarak toprağa verdiğimiz genç Burak'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığıdiliyorum..
--

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2013 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.