NARMAN’DA ÖĞRENCİLER YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

Erzurum’un Narman ilçesinde taşımalı ilköğretim öğrencileri yedikleri yemekten zehirlendi. Yemek sonrası karın ağrısı şikayetiyle okul adresine başvuran yaklaşık 40 öğrenci, Narman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

28 Şubat 2013 Perşembe 16:02
NARMAN’DA ÖĞRENCİLER YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

İlçede taşımalı olarak eğitim gören öğrenciler, öğle arasında aşevinde verilen öğle yemeğinde yedikleri tavuk döner ve meyve suyundan zehirlendi. Salih Zeki Dilek Ortaokulu’ndan yaklaşık 40 öğrenci yemek sonrası mide bulantısı, baş dönmesi ve karın ağrısı şikayetiyle okul idaresine başvurdu. Okul yönetimi zehirlenen öğrencileri ambulanslarla ilçe devlet hastanesine sevk etti. Burada ilk müdahaleleri yapılan öğrencilerin besin zehirlenmesi geçirdiği belirlendi. Öğrencilerin tedavisine devam ediliyor.

KAYMAKAM ATASOY: PSİKOLOJİK OLARAK GERÇEKLEŞTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ


Erzurum Narman İlçe Kaymakamı Atakan Atasoy, bugün yedikleri öğle yemeğinden zehirlenen öğrencileri hastanede ziyaret etti. 
İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy hastanede yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin sağlık durumları oldukça iyi ilçede yemek yiyen diğer okul öğrencilerinde herhangi bir sorun yok. Serum verilen öğrencileri evlerine gönderdik yapılan tahlil sonuçlarında her hangi bir zehirlenme bulgusuna rastlanmadı. Konuyla ilgili Kaymakamlık olarak soruşturma başlattık. Öğrencilerde psikolojik olarak bu olayın gerçekleştiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.