NARMAN KAYMAKAMI EREN GÖREVİNE BAŞLADI

Tunceli Hozat Kaymakamlığı görevini sürdürürken yaz dönemi kararnamesiyle Erzurum Narman Kaymakamlığı'na atanan Murat Eren, yeni görevine başladı.

06 Eylül 2013 Cuma 12:12
NARMAN KAYMAKAMI EREN GÖREVİNE BAŞLADI
Eren, ilçede birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi. 

MURAT EREN KİMDİR?

Kaymakam Eren 1975 yılında Tekirdağ’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini sırasıyla Tekirdağ Cafer Tayyar İlk Okulu, Tekirdağ 50. Yıl Ortaokulu ve Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümünde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 2011 yılında “Yerel Yönetimler” alanında Yüksek Lisans yaptı. Askerlik hizmetini Denizli/Buldan Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı olarak tamamladı. Askerlikten sonra aile işletmesinde çalıştı. Ağustos 2006 tarihinde Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlayan Eren sırasıyla; Valilik İl Stajı, Burdur Teftiş Stajı, Gümüşova Kaymakam Refikliği, Halkapınar Kaymakam Vekilliği ve Manchester Üniversitesinde 1 yıl dil eğitiminde ve belirlenmiş olan İngiliz Kamu İdareleri ve bazı özel kuruluşlarında incelemelerde bulundu. Kasım 2008 de 93. dönem Kaymakamlık Kursuna davet edildi ve üstün başarı derecesi ile bitirdi. Kaymakam adaylığı dönemi boyunca dönem temsilciliği görevini yürüttü. Mart 2009 dan Eylül 2011’e kadar Giresun’un Çanakçı İlçesinde bu tarihten Ağustos 2013 tarihine kadar Tunceli’nin Hozat ilçesinde görev yaptı. Kaymakam Eren Türkçe Öğretmeni Mümine Hanımla evli olup İbrahim adında bir çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2013 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.