MUTLU BİR HAYATIN NERESİNDESİN

Proje Avrupa Birliği Bakanlığı, Ulusal Ajans ve Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen Katre-i Umman Gençlik Grubu, Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek projesi kapsamında “ Mutlu Bir Hayatın Neresindesin “adlı bir konferans düzenledi.

15 Aralık 2013 Pazar 15:34
MUTLU BİR HAYATIN NERESİNDESİN
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen konferansa grup temsilcileri, üniversite öğrencileri ve konuşmacı olarak Psikolojik Danışman Hakan Kırbaş katıldı. Konuşmacı olarak katılan Hakan Kırbaş, yetişkinlerde iletişim, özgüven, medyanın karakterler üzerinde ki etkisi, karşı cinslerin birbirini tanıması gibi konularda konferansını gerçekleştirdi. Hakan Kırbaş, katılımcılara mutlu bir hayat için doğru iletişime nasıl geçilmesi gerektiğini, insan hayatında inanmanın ve olaylara anlam yüklemenin nasıl sonuçlar doğurabileceğini anlattı. Dr. Masaru Emoto ve Su Kristalleri Mucizesi adlı deneyinden bahsederek iletişimin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Konferansın başında Proje Koordinatörü Aslıhan Yetim, yaklaşık 4 aydır süren projenin kısa bir sunumunu yaptı. Projenin başladığı günden bugüne kadar gerçekleştirilen eğitimleri, faaliyetleri projenin amaçlarını katılımcılara aktardı. 1 Eylül’de hayata geçirilene proje 20 Aralık 2013 Cuma Günü gerçekleştirilecek olan veda programı ve Nurullah Akçayır’ın konseri ile son bulacak.

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nilay özdemir 2013-12-15 16:34:37

beğenmedim daha farklı olabilirdi.