MİNİK ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri düzenlendi.

26 Nisan 2013 Cuma 10:35
MİNİK ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde de geleneksel çocuk oyunları şöleni düzenlendi.  Yetişkinler, çocuklarla birlikte halay çektiği etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi. Gençlik Hizmelteri ve Spor İl Müdürlüğü Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen geleneksel çocuk oyunlarıda öğrenciler önce halat çekme yarışı yaptı. Daha sonra ise çuval yarışı ve çeşitli yöresel oyunlar sergilendi. Öğrenciler halay çekerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Gençlik Merkezleri Müdürü ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz,etkinliklere katılarak minik çocuklara moral verdi. Kaçmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gölbaşı Gençlik Merkezimizde geleneksel çocuk oyunları şöleni tertipledik. Çok güzel bir gün geçirdik ve çocuklarımız gönüllerince eğlendi” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2013 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.