MEHMETÇİK YABANİ HAYVANLARA YEM BIRAKTI

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Konaklı ve Palandöken'de yabani hayvanlara yem bırakıldı.

admin
admin
23 Şubat 2016 Salı 22:27
MEHMETÇİK YABANİ HAYVANLARA YEM BIRAKTI
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Konaklı ve Palandöken'de yabani hayvanlara yem bırakıldı. 

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle Konaklı ve Palandöken'de yabani hayvanlara yem bırakıldı.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada; “Erzurum Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Palandöken Dağlarında doğadaki yaban hayvanların beslenmesine katkı sağlamak amacıyla yemleme faaliyeti rutin olarak icra edilmektedir. 22 Şubat 2016 Pazartesi günü Palandöken İlçesi Konaklı Mahallesinde Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Tim Komutanlığı, Köpek Tim Komutanlığı, Palandöken Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Erzurum Doğa koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından “Yaban Hayvanlarına Yem Bırakılması” faaliyeti icra edildi. Faaliyet süresince, Palandöken Dağlarının yamaç bölgelerinde, 200 kg.lık yem araziye dağıtıldı.” denildi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.