Mahalle muhtarları "Zeytin Dalı Harekatı" için gönüllü oldu

Erzurum ve Erzincan'daki bazı mahalle muhtarları, TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak için gönüllü olarak askerlik şubesine başvurdu.

admin
admin
27 Ocak 2018 Cumartesi 12:31
Mahalle muhtarları "Zeytin Dalı Harekatı" için gönüllü oldu

Erzurum'daki bazı mahalle muhtarları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Erzurum Muhtarlar Derneği üyesi yaklaşık 30 mahalle muhtarı, ellerinde Türk bayrakları ve askere gitmek için yazdıkları dilekçelerle Erzurum Asker Alma Bölge Başkanlığı önünde bir araya geldi.

Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki muhtarlarla Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak istediklerini söyledi.

Silah altına alınmak için dilekçe hazırladıklarını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Mülki İslam'ın kilit şehri Erzurum'da Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatanımız, bayrağımız, toprağımız için gözümüzü kırpmadan canımızı feda etmeye hazır olduğumuzu göstermek için bugün resmi dilekçelerimizle başvurularımızı yapıyoruz. Bütün şer odakları şunu bilsinler ki ölmek için hazırız, kuyruktayız ve yarışıyoruz. Rabb'im yeter ki o şehadet şerbetini bize nasip etsin. Şunu unutmasınlar ölüm için çoluğunu, çocuğunu, yerini, mekanını terk edip koşa koşa ölüme giden başka bir millet yoktur. Türkiye Cumhuriyetinin 78 milyonluk ordusuyla biz de canımızı feda etmeye hazırız."

Korkmaz, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktiflerini beklediklerini aktararak "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın bize vereceği emirleri yerine getirmeye hazırız. Bugün bunu göstermek için buradayız." dedi.

Mahalle muhtarları daha sonra yetkilileriyle görüşerek cephede Türk askerinin yanında yer almak için yazdıkları dilekçeleri şubeye teslim etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.