KUTLU DOĞUM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kutlu doğum haftası düzenlenen programla kutlandı.

admin
admin
15 Nisan 2016 Cuma 10:16
KUTLU DOĞUM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
Erzurum İl Müftülüğü öncülüğünde Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş’in konuşmacı olarak katıldığı Programa Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Müftü vekili Celal Büyük, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve İlde bulunan kurum amirlerinin yanı sıra bir çok vatandaş katıldı.

Ulu Camii Müezzin Kayyımı Yakup Tosunoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını yapan İl Müftü vekili Celal Büyük şunları söyledi; “Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde her yıl nisan ayı içinde kutlu doğum haftası çeşitli etkinliklerle yurt içinde ve yurt dışında kutlanmaktadır. Bu yıl belirlen Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet ana teması çerçevesinde 20 İlçemizde bir çok etkinlik düzenlenmektedir. Programımıza teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür ederim.”

Ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kutlu doğum haftasının öneminden bahsetti. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın konuşmasının ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş asrı sadetten örnekler vererek bir konferans verdi. Ardından İl genelinde İlkokul, Ortaokul ve Liselerde okuyan öğrenciler arası yapılan şiir ve kompozisyon yazma yarışma dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Program tasavvuf musikisi konseri ile son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2016 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.