KUR’AN KARDEŞLİĞİ DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Merkezi Erzurum’un Narman ilçesinde bulunan ve insan hayatına dair her türlü konuda faaliyetlerde bulunan Kur’an Kardeşliği Derneği Ramazan ayında da faaliyetlerini sürdürdü.

26 Temmuz 2013 Cuma 11:00
KUR’AN KARDEŞLİĞİ DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ
Ramazan ayına ait ilmi faaliyetlerinin yanı sıra yardım faaliyetlerinde de bulunan Kur’an Kardeşliği Derneği iftar yemeği düzenledi. Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’in de katıldığı programda renkli ve sıcak görüntülere şahit olundu. Dernek Başkanı Mustafa Altunok, "Ramazan’da Kur’an’ın İndirilişi adlı bir sohbetinde özetle şöyle konuştu Ramazan ayı ki Kur’an’ın indirildiği dolayısıyla vahyin rahmetiyle bereketlendiği bir aydır. insan hayatının merkezine indirilmiş olan Kur’an insanın ömrünü ramazanlaştırıp akıbetini ise bayramlaştırmak için lütfedilmiştir. Bu yüzden Kur’an’la geçirilen her ay Ramazan her akıbet ise bayram olur. Bunun için yapmamız gereken Kur’an’ı artık duvarlardan alıp mezarlıklardan çıkarıp aklımıza ve kalbimize indirmemizdir." dedi.

Programda Konuşma yapan Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'de, "Kur’an Kardeşliği Derneği gerek Ramazan Ayında gerek yılın diğer dönemlerinde yapmış olduğu maddi manevi çalışmalarıyla gerçekten de takdirimizi toplayan ve ilgimizi üzerine çeken bir dernektir. Özellikle toplumdan her kesim insanların bir araya gelmesiyle oluşturulan bu dernek özellikle ıslah üzerine çalışmalar yapmakta ve her anlamda insanların yüzlerini güldürmeye yönelik faaliyetler düzenlemektedir. Derneğin tüm yetkililerini cani gönülden tebrik ediyor ve bu hizmet yolunda kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.07.2013 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.