KULELERDE ELEKTRİK KRİZİ

Erzurum Türk Telekom Atlama Kuleleri'nde bugün start alması beklenen FIS Kayakla Atlama Kış Kıta Kupası yarışları elektrik kesintileri sebebi ile ertelendi.

17 Aralık 2011 Cumartesi 20:26
KULELERDE ELEKTRİK KRİZİ
Türkiye Kayak Federasyonu Genel Sekreteri Muhtar Kurt bir basın açıklaması yaparak, "Arıza giderilene kadar yarışlar gün içerisinde yapılacak" dedi.
Erzurum Türk Telekom Atlama Kuleleri'nde yarın start alacak olan FIS Kayakla Atlama Kış Kıta Kupası yarışları öncesinde Erzurum'a 16 ülkeden gelen sporcular bugün yapılması planlanan yarış için hazır bulunurken Atlamalar Pistte yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile yarına ertelendi yarın sabah saatlerinde başlayacak yarışlar akşam saat 17.00'ye kadar sürecek.
Ertelenen yarışlar sonrasında bir basın açıklaması yapan Türkiye Kayak Federasyonu Genel Sekreteri Muhtar Kurt piste yaşanan elektrik arızaları sebebi ile jüri üyelerinin ve teknik heyetin incelemeleri sonucunda sporcuların herhangi bir aksaklığa fırsat vermeden atlayışların tamamlanması için gece yapılması planlanan yarışların arıza giderilinceye kadar gün içerisinde yapılması gerektiği kararını aldıklarını ifade etti.
Erzurum Gençlik ve Spor Müdürlüğünün bu konuda gerekli çalışmalar başlattığını dile getiren Kurt elektrik arızasının giderilmesi durumunda yarışların tekrar gece yapılabileceğini açıkladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
KULELERDE ELEKTRİK KRİZİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.