KÜÇÜKLER, TBB'DE GÜVEN TAZELEDİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) güven tazeledi. Küçükler, dördüncü kez TBB Encümen Üyeliği görevine seçildi.

23 Mayıs 2012 Çarşamba 11:56
KÜÇÜKLER, TBB'DE GÜVEN TAZELEDİ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, dördüncü kez Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyeliği’ne seçildi.
Ankara’da toplanan Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi, Dr. Kadir Topbaş başkanlığında bir yıllığına görev yapacak olan yeni encümeni belirledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, TBB encümenine seçilen iki büyükşehir belediye başkanından birisi olurken, yönetim kadrosundaki diğer isim de, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş idaresinde bir yıllığına görev yapacak olan TBB Encümeni şu isimlerden oluştu: Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Çaltı Belediye Başkanı Osman Yılmaz.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: GÜNÜMÜZDE ARTIK KENTLER BİLE YARIŞ HALİNDE…
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyeliği görevine dördüncü kez seçilmesiyle ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Küçükler, Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni’nde hem Erzurum’u, hem de Doğu Anadolu Bölgesi’ni temsil edecek olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederek, “TBB’nin yeni yönetim kadrosu belirlenirken şahsıma yönelik olarak gösterilen teveccüh ve destekten dolayı tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Belediyeler Birliği’nin Türkiye’deki yerel yönetimlerin vizyonu olduğunu belirterek, encümende hizmet ve kararların yorumlandığını, bu yolla belediyelere yol haritası oluşturularak ufuk çizildiğini açıkladı. Başkan Küçükler, dünyada ülkelerin değil, artık kentlerin yarıştığı bir dönemin yaşandığını belirterek, yerel yönetimler arasında bilgi paylaşımının çok önemli olduğunu vurguladı.
Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Başkanlığı’nı yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) dışında, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin de (TDBB) Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürütüyor.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2012 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.