KÜÇÜKLER, MEZUN OLDUĞU OKULU UNUTMADI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mezun olduğu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

24 Kasım 2011 Perşembe 17:12
KÜÇÜKLER, MEZUN OLDUĞU OKULU UNUTMADI
Yakutiye ilçesine bağlı Muratpaşa Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Küçükler, okul öğretmenlerini tek tek tebrik etti, hediyeler dağıttı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Erzurum’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, mezun olduğu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaydı. Yakutiye ilçesine bağlı Muratpaşa Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Küçükler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Daire başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiği Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda alkışlarla karşılandı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan Başkan Küçükler, tam 30 yıl önce mezun olduğu okulun koridorlarında yıllar sonra bir belediye başkanı olarak bulunuyor olmanın kendisi için mutluluk verici bir olay olduğunu ifade etti. Başkan Küçükler, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlene programda yaptığı konuşmada, 24 Kasım’ın önemini anlattı. Öğretmenler Günü’nün, Türkiye’de 24 Kasım 1981 yılından bu yana kutlandığını hatırlatan Başkan Küçükler, “Benim bu okuldan mezun olduğum yıl, aynı zamanda 24 Kasım’ın Öğretmenler Günü olarak kutlanmasının kararlaştırıldığı yıldır. Bu benim için ayrıca bir önem taşımaktadır” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE: BAŞARMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIN
Konuşmasında öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Başkan Küçükler, başarılı olmanın yolunun öncelikle çok çalışmaktan geçtiğini vurguladı. Küçükler, kendisini pürdikkat dinleyen öğrencilere şöyle seslendi: “Doktor, hakim, avukat, belediye başkanı, vali ya da kaymakam olmak istiyorsanız, öncelikle çok çalışmalısınız. Zamanınızı iyi değerlendirmeli, öğretmenlerinizi can kulağıyla dinlemeli ve önünüze mutlaka bir hedef koymalısınız. Bunları yaparsınız, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz” dedi.

OKUL MÜDÜRÜ YILDIZ’DAN BAŞKAN KÜÇÜKLER’E NOSTALJİ SÜRPRİZİ
Konuşmaların ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan ve onlara çiçekle çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Küçükler, Okul Müdürü Yalçın Yıldız’ın da jestiyle karşılaştı. Başkan Küçükler’e, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını armağan eden Yıldız, “Bizim için çok önemli bir gün olan 24 Kasım’da Büyükşehir Belediye Başkanımızı bu okulun mezunu olarak aramızda görmek bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Küçükler, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda ihtiyaç duyulan araç-gereç ihtiyaçlarının karşılanması için de, kurmaylarına talimat verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.