KÜÇÜKLER, ETSO MECLİSİ'NE KONUK OLDU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) Temmuz ayı Meclis toplantısına konuk oldu.

28 Temmuz 2013 Pazar 14:30
KÜÇÜKLER, ETSO MECLİSİ'NE KONUK OLDU
ETSO Meclis Salonu'ndaki toplantı, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Meclis Başkanı Özakalın, ETSO Meclisi'nin aylık toplantılarına, ildeki bürokratları, siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini konuk ederek kurumlar arası işbirliğini güçlendirmeye çaba göstereceklerini söyledi.
Özakalın'ın konuşmasının ardından, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, 2004-2013 yılları arasında yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Toplantıda, devam eden ve önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri alt ve üst yapı projelerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel konularda gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Bakan Küçükler, hayata geçirilen projelerle Erzurum'un her geçen daha modern bir kent görüntüsüne kavuştuğunu belirterek, bunda şehir halkının verdiği desteğin büyük rolü olduğunu vurguladı.
Erzurum'un yeni kent meydanlarına kavuşturulması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Küçükler, insanların bir araya geldiği, iletişime geçtiği, ortak aktiviteler ve eğlencelerin düzenlendiği meydanların, Erzurum'un gelecekteki sosyal yapısı için çok önemli olduğunu vurguladı. Konuşmasında, kentsel dönüşüm projelerine de dikkati çeken Başkan Küçükler, belediye olarak çok önemli gayrimenkul stokuna sahip olduklarını belirterek, şehir merkezinde site şeklinde toplu konut alanları oluşturmak isteyen müteahhitlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Başkan Küçükler, yaklaşık 1,5 saat süren sunumun sonunda, belediye olarak Erzurum'un kalkınması adına yapılan her işte taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Toplantıda daha sonra ETSO Meclis üyeleri, Başkan Küçükler'e belediyeyi ilgilendiren çeşitli konularda sorular yönelttiler.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, Başkan Küçükler'e Meclis toplantısına katılımından dolayı teşekkür etti. 

Editör

Son Güncelleme: 28.07.2013 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.