KÜÇÜKLER: ERZURUM 9 YILDA GELİŞTİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, "Şehrimiz 9 yıl öncesine göre inanılmaz derecede değişti ve gelişti" dedi.

09 Ağustos 2013 Cuma 00:17
KÜÇÜKLER: ERZURUM 9 YILDA GELİŞTİ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Ramazan Bayramı dolayısıyla kurum içerisinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Şahin Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösterildi. Sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire başkanları, kurum müdürleri ve personelin katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten Başkan Küçükler, kentte Ramazan ayının manevi bir atmosferde geçtiğini söyledi. Konuşmasında mübarek ayın önemine vurgu yapan Küçükler, şöyle devam etti:
“Ramazan ayını geride bıraktık, bugün bayrama eriştik. Buradaki bayram Ramazan gittiği için değil mübarek ayı iyi bir şekilde karşıladığımız için bayram yapıyoruz. Hepimiz Ramazan’ın manevi havasından ve o güzel ikliminden feyz almış kullar olarak bugün bayramımızı yapıyoruz. Müslümanların bayramını kutlamak ve sevinçli olmak hepimiz için çok önemli. Biz burada Allah’ın dediğini ve istediğini yaptığımız için bu bayramı kutluyoruz. Herkesin gerçek manada bayrama erişmiş kullardan olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.”
 

“Yüreğimiz sızlıyor”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İslam coğrafyasında akıtılan kardeşkanına dikkati çekerek, tüm dünyanın yüreğinin sızladığını ifade etti. Başkan Küçükler şöyle dedi: “Bugün dünyada birçok ülkede Müslüman kanının döküldüğünü görüyoruz. Bundan dolayı üzüntümüz çok fazla. Asıl bayram o ki hiçbir Müslüman kanının dökülmediği, kan ve gözyaşının olmadığı, gerçek manada kulluğun hakim olduğu günlerde inşallah bayramı kutlarız. Bir tarafta hala yüreğimiz sızlıyor. Allah, Müslümanlar kardeşlerimize yardım eylesin.”
 

“Şuan uçmaya hazır bir Erzurum var”
Başkan Küçükler, görev süresi boyunca yaptıkları hizmetlerle kentin kaderinin değiştiğini bildirdi. Kurumun güçlü bir aileye sahip olduğunu dile getiren Küçükler, şöyle konuştu:
“Biz bir ekibiz. Biz güçlü bir aileyiz. Muhtarlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, personelimizle, şehrimize hizmet etmek için görev yapıyoruz. Belediyeyle bağlantılı görev yapmak inanılmaz derecede manevi havası olan bir çalışmadır. Biz hep şunu düşündük. Hizmetlerimizin; Dağ Mahallesi’nde, Şehitler’de, Süt Evleri’nde veya ilimizin herhangi bir köşesinde doğan bir bebeğin kaderini çizmesinde etkili olacağını düşünüyoruz. Geleceğimizi güzel noktalara taşıyabilmek için samimi bir şekilde çalışmak zorundayız. Şehrimiz 9 yıl öncesine göre inanılmaz derecede değişti ve gelişti. Şuan her şeyi hazırlanmış bir vaziyette uçmaya hazır bir Erzurum var. İnşallah bundan sonra daha prestijli projelerle inanılmaz bir noktaya geleceğiz. İki dönemdir hep altyapıya yatırım yaptık. Birçok temel sorunumuzu bitirdik.”
 

“2014’e hazırlıklı gireceğiz”
Küçükler, 2014’e kurumsal kimlik, büyüyen idari yapı ve dev projelerle hazırlıklı olduklarını kaydetti.
Gelecek yıl il sınırının Büyükşehir’in sınırı olacağını anımsatan Başkan Küçükler, sözlerini şöyle tamamladı: “2014’te Büyükşehir sınırı il sınırı olacak. Ramazan ayı boyunca bütün ilçeleri gezdik ve Büyükşehir Yasası’nı anlattık. Daha önce ekibimiz raporlar hazırladı. İlçelere giderek bölge insanıyla iftar yaptık, esnafı gezdik, sorun dinledik ve alandaki durumu gördük. Bugün ilçeler bize bağlanmış gibi çalışma yapıyoruz. İnşallah 2014’e hazırlıklı gireceğiz. Birleşme süreci biraz sancılı olabilir. Bu sancılı süreci en güzel şekilde tamamlayacağız. Bu yasayla birlikte ilçeler güzel hizmetler alacak. İlçelerimize daha çok hizmet yapıp şehrimizi ayağa kaldıracağız. Biz fidan diktik ağaç olmasını bekledik, inşallah bu dönem meyveyi yiyeceğiz.”

Editör

Son Güncelleme: 09.08.2013 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.