Korona Erzurum’da 7 can aldı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Valilik Toplantı Salonu'ndaki Pandemi Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı.

admin
admin
29 Nisan 2020 Çarşamba 17:09
Korona Erzurum’da 7 can aldı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Valilik Toplantı Salonu'ndaki Pandemi Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Vali Memiş, Erzurum'da pandemi sürecinin çok iyi geçtiğini aktardı.

Vali Memiş, günde yaklaşık 200 ile 300 test yapıldığını ve bu testlerde şehir merkezinde 1 veya 2 bazen de hiç vakaya rastlanmadığını ifade ederek, “Salgını il merkezinde tamamıyla kontrol altına almış olduğumuzu söyleyebiliriz. Fakat bu süreçte rastlanan 43 yeni vaka rehavete kapıldığımız için ortaya çıkmadı. Bu sonuç cenaze için şehir dışından gelenler vasıtasıyla ortaya çıktı. Biz gerekli tedbiri de alıyoruz. Şu ana kadar ilimizde 7 vatandaşımız hayatını kaybetti ve bu vatandaşlarımızda aynı zamanda yüksek tansiyon börek yetmezliği gibi rahatsızlıklar vardı. 9 vatandaşımız yoğun bakımda, 4 hasta entübe durumunda. 163 hastayı taburcu ettik. Hekimlerimiz evlerine gitmiyor ve canla başla çalışıyor."

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2020 03:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.