KIZ ÖĞRENCİLERİN CEMAAT EYLEMİ

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Kredi Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğünde yaklaşık 300 kadar kız öğrenci oda kapasitelerinin çeşitli nedenlerden artırılmasından dolayı eylem yaptı.

13 Mart 2014 Perşembe 17:34
KIZ ÖĞRENCİLERİN CEMAAT EYLEMİ
Öğlen saatlerinde kız yurtları önünde toplanan öğrenciler yurt odalarında çeşitli eksikliklerin bulunduğunu ve odalarında kapasitelerin artırıldığını söyledi. Öğrenciler, “3 kişilik odalarımız 5, 5 kişilik odalarımız 8 kişi yapılıyor. Odalarımız zaten küçük. Zaten ortalık karışık amacımız zorluk çıkartmak değil. Rahat ve güzelce okulumuzu okumak istiyoruz. Bize masalarınızı çıkartın yeni arkadaşlar getireceğiz dediler. Yatağımızın bazası yok, kitaplığı yok. Nasıl derslerimize konsantre olabiliriz. Zaten hırsızlık olayı var. Amacımız ortalığı karıştırmak değil. Cemaatlerden çıkan ya da çıkmaya hazırlanan öğrencileri alacaklarmış. Ne sebeple olursa olsun biz sayının artmasını istemiyoruz. Neden böyle bir vakitte yapılıyor. Sene başında yapılsaydı.” diye konuştular.
Yurtların önünde ‘Yurt hakkımız engellenemez’ diye slogan atan öğrencilerin bulunduğu alana basın mensuplarının girilmesine izin verilmedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2014 17:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEylemKız öğrenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.