KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE EV ZİYARETİ

Tortum Kaymakamı Halit Mengi, ortaokul son sınıf öğrencilerinden deneme sınavında 450 ve üstünde puan alan öğrencileri, evlerinde ziyaret ediyor.

22 Şubat 2013 Cuma 11:32
KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE EV ZİYARETİ
İlçe genelinde yapılan deneme sınavlarına katılan 8. sınıf ortaokul öğrencileri arasından 450 ve üzerinde puan alan öğrencileri Tortum Kaymakamı Halit Mengi yanına ilçe milli eğitim müdürü okul müdürünü de alarak evlerinde ziyaret ediyor.

Amaçlarının öğrencileri sınavlara yönelik motive etmek ve başarılı olanları ödüllendirmek olduğunu belirten Kaymakam Mengi, gittiği evlerde ailelerin öğrencilere desteklerinin devam etmesini istiyor ve öğrencilerin ders çalışma şartlarını da yerinde inceliyor.

SBS’de başarılı olacak öğrencilere de çeşitli hediyeler vereceklerini belirten Tortum Kaymakamı Mengi, Fen Lisesini kazanacak olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye edileceği öğrenildi.

Eğitimde bu yıl büyük hedeflerin olduğu Tortum’da SODES projesi kapsamında 100 öğrenci ücretsiz dershaneye gönderilirken Tortum Halk Eğitim tarafından da lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak dershane tipi kursların düzenlendiği , yine Tortum Halk Eğitim tarafından bütün ortaokul ve liselerde hafta içi kursları düzenlendiği, kurslara katıklan bütün öğrencilere kaymakamlık tarafından doküman dağıtıldığı ve İlçe Milli Eğitim tarafından da düzenli olarak deneme sınavları yapıldığı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2013 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.