İYİLİK AĞACI STANDINA ÖVGÜ

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın 81 ilde ‘İyilik Ağacı’ adlı yeni bir proje başlattığını belirterek, bu projenin toplumsal sorumluluk adına çok önemli bir proje olduğunun altını çizdi.

05 Mart 2013 Salı 12:16
İYİLİK AĞACI STANDINA ÖVGÜ
Bakan Kılıç’ın gençlik için çok önemli ve anlamlı projeler başlattığının altını çizen Baykan, 81 ilde uygulanan “İyilik Ağacı” Projesi’nin her geçen gün il müdürlükleri gençlik merkezlerinde ilgi görmesinden mutlu olduklarını söyledi. 

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, “Bu proje ile gençlere toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında iş birliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerinin geliştirerek, topluma yararlı bireyler olmaları sahibi, etkin birer vatandaş olmaları yolunda ilk adımları atmalarına yardımcı olmak hedeflenmektedir” dedi. 

Çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma yazma ve eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, kimsesiz çocuklara yardım ve onlarla zaman geçirme, yaşlılara yardım, toplumun geliştirilmesi, ihtiyaç sahiplerine yardım ve diğer iyilik hareketleri, çevremizdeki insanlarla selamlaşmak gibi konuları içeren iyilik ağacı toplumsal sorumluluk için büyük önem taşıyor. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, tüm iyilikler, iyiliklerle yarışıyor yarışmasında kişi adına açılan formda yaptığı iyilik saatine göre ödüllendirileceğini belirtti. Baykan, projede dereceye giren gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yurt dışı ve yurt içi gezi imkanı sağlanacağını da ifade etti. 

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Aile ve Sosyal Politikalar Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi ile Özel Sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. İyilik Ağacı Standı’nda gerçekleştirilen hatıra fotoğrafı çekimine Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile proje koordinatörü Köksal Kaçmaz’da katıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2013 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.