İŞTE YENİ YILIN İLK FIRFIRİK'İ!

Erzurum'da yayınlanan ve 12'nci yılına giren mizah dergisi Fırfırik, Ocak sayısı ile okuyucularının karşısına çıktı.

14 Ocak 2015 Çarşamba 10:53
İŞTE YENİ YILIN İLK FIRFIRİK'İ!

Vedat Refayeli'nin yönetiminde 312'nci sayısına imza atan Fırfırik, yine Erzurum'un güncel sorunlarını ele aldığı konular ile sahne aldı. 16 sayfadan oluşan ve kapakta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in İstanbul'dan getirtip kurduğu kadroyu konu alan Fırfırik, 5 liradan satışa sunuluyor. Farfaruk abiden bumbalar, Colombo Orhan, Baldodak Heyro, Şeyhim Buyurdu ki, Ayın Ayın Oyunu gibi köşeleriyle de ilgi çeken Fırfırik'de en çok da siyasiler yeraldı yine.
''Ortadoğu'nun ve balkanların tek mizah dergisi' diye lanse edilen ve 'Leleş okuyana heram olsun' parolası ile yola çıkan Fırfırik'e Selahattin Şener, Zafer Taş ve Murat Balkuş, esprileri ile destek veriyor.. Uzun bir aradan sonra Ekim ayında yeniden yayın hayatına kaldığı yerden başlayan Fırfırik Dergisi, şehir merkezindeki bazı satış noktalarından okuyucularına ulaşıyor. 

Editör

Son Güncelleme: 14.01.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.