İSPİRLİ TYB ERZURUM ŞUBE BAŞKANI OLDU

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Yazarlar Birliği’nin Erzurum Şubesi’nde görev değişikliği yaşandı.

30 Temmuz 2013 Salı 10:24
İSPİRLİ TYB ERZURUM ŞUBE BAŞKANI OLDU
Türkiye Yazarlar Birliği’nin 2004 yılında Erzurum’da açılan Şubesi’nin 9 yıl boyunca başkanlığını yürüten Doç.Dr.Rıdvan Canım’ın Trakya Üniversitesi’ne tayininin çıkması üzerine görevinden istifa etmesinin ardından, şube başkan yardımcılığını yürüten M.Hanefi İspirli başkanlık görevine getirildi. 

TYB’nin 24 yıldır üyesi olan ve Erzurum Şube’nin kurucuları arasında yer alan İspirli yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye Yazarlar Birliği bu sene 35. Kuruluş yılını kutlayan Türkiye’nin istisna sivil toplum kuruluşlarından biridir. Böyle bir STK’nın bu kadar yıl boyunca üyesi olmanın yanı sıra, Erzurum Şube’nin kurucuları arasında iken yönetemde üstlendiğim farklı görevlerden sonra yeni bir görev üstlenmiş oldum. Bundan sonraki süreçte Erzurum’un kültür, sanat, edebiyat çalışmalarının aktif olarak içinde bulunma gibi bir misyonu hayata geçirmek için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte üyelerimizin desteğini de alarak işlerimizi istişare ile yapmaya devam edeceğiz. “

Editör

Son Güncelleme: 30.07.2013 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.