İŞLEYEN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ilçede bulunan kadınları ziyaret ederek çiçek takdim etti.

08 Mart 2013 Cuma 15:05
İŞLEYEN’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ
8 Mart Dünya Kadınlar gününde ilçede bulunan kadınları unutmayan Başkan İşleyen kadınlar gününde ilk olarak belediyede görevli İnşaat Mühendisi ve fen işleri müdürü Fatma Akçayır’ı odasında ziyaret ederek çiçek takdim edip kadınlar gününü kutladı. Burada kısa bir konuşma yapan İşleyen “Kadınlar bizim için çok değerli her zaman yanımızda olan savaşta bile bizleri yalnız bırakmayan yeri gelince cefakarlık yapan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum bu münasebetle ilçede bulunan kadınları gezerek çiçek takdim edip kadınlar gününü kutluyorum ayrıca kadına şiddetin arttığı bu günlerde kadınlara yapılan şiddeti de kınadığımı belirtmek istiyorum” dedi.

Başkan İşleyenin Kadınlar gününü kutladığı Fatma Akçayır ise “Böyle bir gün de bizleri unutmayan ve bu ince davranışından dolayı şahsım ve tüm kadınlar adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.