İHA VE TÜRKİYE’DEN BARO BAŞKANI TERZİOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Erzurum Sıla Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği (ER-SILADER) Başkanı Yavuz Ertugay, Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu’nu ziyaret etti.

14 Mart 2013 Perşembe 09:50
İHA VE TÜRKİYE’DEN BARO BAŞKANI TERZİOĞLU’NA ZİYARET
Baro Binasında İHA ve Türkiye Gazetesi temsilcilerini kabul eden Baro Başkanı Terzioğlu, Türkiye Gazetesi’nin ülkeye çok önemli hizmetler yaptığını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. İhlas Haber Ajansı'nın yurt içinde ve yurt dışında başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Terzioğlu, tarafsız ve doğru habercilik anlayışı ile hareket eden İHA ve Türkiye Gazetesi yöneticilerini tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Baro Başkanı Terzioğlu’na Türkiye Gazetesi yayınlarını hediye etti.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.