HORASAN TERÖRE TEPKİ İÇİN AYAĞA KALKTI

Erzurum’un Horasan ilçesinde son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı yürüyüş düzenlendi.

13 Eylül 2015 Pazar 13:07
HORASAN TERÖRE TEPKİ İÇİN AYAĞA KALKTI
Erzurum’un Horasan ilçesinde son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı yürüyüş düzenlendi.
Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da 29 güvenlik görevlisinin şehit edilmesinden sonra  yüzlerce Horasanlı bir araya geldiler. Teröre lanet yürüyüşü düzenleyerek tepki gösteren Horasanlılar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “İmralı Apo’ya Mezar olacak” şeklinde sloganlar atarak hürriyet meydanı ülkü ocakları binası önünden Dörtyol ve  Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kadar yürüdüler. Yürüyüş güzergâhında bulunan evlerin balkonlarından da Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar ve sürücüler de kornalarıyla destek verdiler.
Türk bayrakları ile dörtyoldan emniyete kadar yapılan yürüyüş sırasında polis provokasyonlara karşı geniş güvenlik önlemleri aldı. İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Görgün de yürüyüşü yakından takip etti.
Yürüyüş Horasan  İlçe Ülkü Ocakları önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.